Gastro Primošten

Gastro Primošten

Opis izleta:

Primošten ima izrazito bogato kulturno nasljeđe i gastronomsku ponudu što se najviše ogleda u njegovom zaleđu. Zaleđe Primoštena se sastoji od mnoštva manjih naselja koja su očuvala tradicionalni dalmatinski ambijent. Ovdje možete pronaći seoska domaćinsta koja će Vas oduševiti svojom arhitekturom, bogatom gastronomskom ponudom i ljubaznošću domaćina. Mi Vas vodimo na 2 seoska domaćinstva na kojem ćete moći degustirati čuveno primoštensko vino Babić, kušati domaću rakiju i medne likere, a sve to uz konzumaciju čuvene mediteranske hrane   kao što su smokva, bajama, domaći sir i pršut.
Pravo dalmatinsko seosko domaćinstvo se ne može zamisliti bez tovara (magarca) pa Vam pružamo i mogućnost da se slikate, a i zajašite ovu rijetku i interesantnu životinju.

Itenerar puta:

Polazak u 19.00 h
Usputno stajanje na seosko domaćinstvo u selu Vezac: degustacija vrhunskog vina Babić, kušanje smokve, domaći sir i pršut.
Polazak za seosko domaćinstvo "Jurlinovi dvori" u selo Drage u cca 20.00 h
Večera (tradicionalna dalmatinska jela) uz živu glazbu i mogućnost slikanja i šetnje sa domaćim tovarima (magarcima). Demonstracija starih zanata.
Povratak u cca 00.00 h.

Cijena: 350,00 kn po osobi!
Djeca 6 - 12: 50% popust!

U cijenu uključeno:

Prijevoz modernim autobusom, vodič, degustacija vina i smokava, kušanje dalmatinskog pršuta i sira, večera (dalmatinska kuhinja) i glazba.

Gastro Primošten i vožnja brodom!

Pošalji upit »